خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح 119 پروژه گازرسانی در کردستان

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 13 بهمن 1402 - 12:57
مدیر عامل شرکت توزیع گاز کردستان از افتتاح 119 پروژه گازرسانی در دهه فجر امسال در استان خبر داد.
گاز،استان،پروژه،واحد،650،29

احمد فعله‌گری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج ضمن تبریک دهه مبارک فجر اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، تا پایان امسال، تمام مناطق شهری و روستایی استان از نعمت گاز بهره‌مند خواهند شد.
وی گفت: هم‌اکنون 100 درصد جمعیت شهری و بیش از 97 درصد جمعیت روستایی و 2 هزار و 650 واحد صنعتی در کردستان به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل است.
مدیرعامل شرکت توزیع گاز استان کردستان از افتتاح 119 پروژه گازرسانی در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: برای اجرای این طرح‌ها، هزار و 440 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه در این طرح 29 روستای استان تحت پوشش گاز طبیعی قرار می‌گیرند، عنوان کرد: بااین کار، تعداد روستا‌های گازدار استان به یک هزار و 650 مورد افزایش خواهد یافت.
فعله‌گری خاطرنشان کرد: این تعداد پروژه در 29 روستا، 9 کوخ، 64 واحد صنعتی، 10 پروژه مقاوم‌سازی، سه شهرک مسکونی، یک واحد بیمارستانی و سه پایگاه نظامی انجام گرفته است.
انتهای پیام/486/