خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب‌الله: تهدید و ارعاب‌های دشمن صهیونیستی کارساز نخواهد بود + فیلم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 12 بهمن 1402 - 11:23
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان در سخنانی با اشاره به توان بالای نظامی حزب الله تاکید کرد که تهدید و ارعاب‌های دشمن صهیونیستی بی فایده است.
مقاومت،لبنان،فلسطين،غزه،صهيونيستي،شمال،رژيم،صهيونيست،اشغالي

به نقل از پایگاه خبری «المنار» لبنان، «سید هاشم صفی‌الدین» رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان در مراسم تجلیل از شهید مجاهد مهندس «علی محمد حدرج» از شهدای نیروی مقاومت در جنوب بیروت، تاکید کرد که حزب الله کاملا آماده است و سلاح‌های جدیدی وارد کرده که دشمن در مورد تأثیر و اهمیت آن‌ها فکر خواهد کرد.
وی افزود: مقاومت در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد و هرگز از حمایت غزه دست نخواهد کشید.
صفی‌الدین اضافه کرد: تهدید و ارعاب دشمن سودی برایش ندارد و اگر در محاسباتش دچار اشتباه شود، پاسخ مقاومت سریع، قاطع و قدرتمند خواهد بود.
با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای سرگرم کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.
در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بار‌ها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است.
حزب‌الله لبنان طی روز‌های اخیر و در پی جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه و به خاک و خون کشیده شدن شمار زیادی از فلسطینی‌ها در این شهر، مواضع نظامی این رژیم را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیست‌های شهرک‌نشین در این مناطق شده است.
تاکنون ده‌ها هزار صهیونیست از ترس حملات مقاومت از شهرک‌های مرزی لبنان خارج شده‌اند.