خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی بارش های فرانرمال در بهمن 1402

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 11 بهمن 1402 - 09:27
رئیس سازمان هواشناسی با اشاره به بارش های فرانرمال کشور در بهمن امسال، گفت: در دیماه شرایط بارش ها خیلی بد بود و پیش بینی می کنیم در بهمن شرایط بهتر شود.
برف،بهمن،كشور،ذخيره،تامين

سحر تاجبخش در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اعلام این‌که شرایط بارندگی‌ها در بهمن تا امروز بالاتر از نرمال بوده است، اظهار کرد: برای روزهای جمعه و شنبه هفته آینده (14 بهمن) سامانه جدید دیگری در کشور فعال خواهد بود.
وی یادآور شد: از اوایل سال تا امروز بارش‌ها در کشور حدود 45 درصد زیرنرمال بوده است.
وی با ابراز امیدواری برای تامین منابع آبی در بهمن ماه امسال، افزود:‌ بارش‌های بهمن از منظر این که می‌تواند ذخیره برف کشور را تا حدی تامین کند البته نه به‌طور کامل، بسیار بسیار لازم است.
رئیس سازمان هواشناسی با بیان این‌که در دیماه بارش آنچنانی برف نداشتیم و بارش‌ها خیلی کم بود، اضافه کرد: با توجه به این‌که ذخایر برف منابع تامین آب در تابستان است،‌ امیدواریم با فعالیت سامانه کنونی و سامانه‌ای که آخر هفته وارد کشور می‌شود ذخیره برف افزایش یابد و تا فصل سرماست ذخیره برف افزایش یابد تا در تابستان آینده با کمبود آب مواجه نشویم.
تاجبخش با اشاره به این‌که وضعیت بارش‌ها در زمستان نرمال به سمت زیرنرمال است، گفت: در دیماه شرایط بارش‌ها در کشور خیلی بد بود و پیش‌بینی می‌کنیم در بهمن شرایط بهتر شود.
انتهای پیام/