اجرای 34 مرحله طرح مقابله با سرقت در خراسان جنوبی
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی از انهدام 46 باند حرفه ای سارقان در استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال 34 مرحله طرح مقابله با سرقت در استان انجام شده و با تلاش ماموران انتظامی خراسان جنوبی بیش از 50 درصد سرقت ها کشف شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار حسن شجاعینسب ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: از ابتدای امسال 34 مرحله طرح مقابله با سرقت انجام شده و بیش از هزار نفر متهم دستگیر شدند.
در مجموع 50 درصد سرقتها در سطح استان کشف شده و در این رابطه 383 دستگاه گوشی همراه و 7 دستگاه موتورسیکلت آپاچی که در دیگر استانها سرقت شده بود، کشف شد.
وی گفت: از ابتدای امسال 46 باند حرفهای سارقان شناسایی و دستگیر شدند.
همچنین 7 مرحله طرح مقابله با مالخران در سطح استان اجرا شده که 259 نفر از این افراد شناسایی و دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی افزود: طی چند ماهه گذشته سرقتهای زیادی از احشام به صورت برنامهریزی شده در سطح استان اتفاق افتاده است که با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی و با بررسی صحنههای جرم، اقدامات فنی اطلاعاتی و روشهای نوین کشف جرم توانستیم سارقان را لحظاتی بعد از سرقت در یکی از شهرستانها شناسایی و دستگیر کنیم.
وی گفت: در این عملیات 5 نفر از سارقان دستگیر شدند و 4 دستگاه خودرو مربوط به سارقان توقیف و احشام سرقتی نیز از آنها کشف شد.
شجاعینسب بیان کرد: این سارقان به صورت برنامهریزی شده در سطح شهرستانهای بیرجند، قاین، سربیشه، سرایان و خوسف اقدام به سرقت احشام میکردند و احشام را پس از سرقت ذبح کرده و به افرادی که با آنها در ارتباط بودند به فروش میرساندند.
فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: در بازجوییهای فنی و پلیسی از سارقان، آنها به 73 فقره سرقت و 436 راس سرقت احشام اعتراف کردند و 5 نفر از مالخرهایی که این احشام سرقتی را خریداری میکردند دستگیر و به مرجع قضایی تحویل شدند.
شجاعینسب یادآور شد: از ابتدای امسال بیش از 200 جلسه در ارتباط با موضوع سرقت با عنوان "قرارگاه مقابله با سرقت" اجرا شده که 92 جلسه نیز در استانداری و فرمانداری شهرستانهای تابعه با حضور سایر سازمانها و نهادها برگزار شده است.
وی با بیان اینکه 10 مرحله طرح کنترلی محکومین در سطح استان اجرا شده که در این رابطه 113 نفر محکوم متواری دستگیر و مجددا با دستور مقام قضائی به زندان معرفی شدند افزود: بیش از 3 هزار و 63 نفر محکوم و سارقانی که قبلا مرتکب جرم شدند مورد رصد قرار گرفته و نظارت واقدامات پیشگیرانه در این زمینه انجام شده است.
انتهای پیام/ 252