خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاخیر در پرواز زاهدان ـ مشهد در پی مه‌گرفتگی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 09 بهمن 1402 - 19:59
پرواز ساعت 18:30 هواپیمایی آسمان از زاهدان به مقصد مشهد به علت مه گرفتگی و کاهش شعاع دید در فرودگاه مشهد با تاخیر مواجه شد.
مشهد،پرواز،شعاع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان, پرواز ساعت 18:30 هواپیمایی آسمان از زاهدان به مقصد مشهد به علت مه‌گرفتگی و کاهش شعاع دید در فرودگاه مشهد با تاخیر مواجه شد.
بارانی مدیر روابط عمومی فرودگاه‌های استان سیستان و بلوچستان در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: علت این تاخیر شعاع دید زیر 800 متر است که در پی وقوع مه در فرودگاه مشهد ایجاد شده و این پرواز تا زمان افزایش شعاع دید به بالای 800 متر به مدت نامعلوم تاخیر دارد.
وی در خصوص احتمال کنسلی پرواز بیان کرد: پرواز از مشهد بلند شده و در فرودگاه زاهدان آماده پرواز مجدد به مقصد مشهد است و به محض افزایش شعاع دید در فرودگاه مشهد انجام خواهد شد.
انتهای پیام/