خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۹ درصد نیازهای دارویی کشور توسط تولیدکنندگان داخلی تامین می‌شود

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 20:06
سرپرست سازمان غذا و دارو کشور گفت: اکنون ۹۹درصد نیازهای دارویی کشور توسط تولیدکنندگان داخلی دارو تامین می‌شود.
دارو،تبريز،شركت،كشور،ايران،سوئيسي،دارويي

سرپرست سازمان غذا و دارو کشور:
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا شانه‌ساز سرپرست سازمان غذا و دارو کشور عصر امروز در مراسم عقد تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت سوئیسی و ایرانی در حوزه داروسازی اظهار کرد: تبریز از نظر تاریخی جایگاه ویژه‌ای در ایران دارد و استقلال ایران مدیون و مرهون این شهر و مردمان آن است.
وی یادآور شد: تبریز همواره یکی از شهرهای پیشتاز در حوزه‌های علمی بوده و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فارغ‌التحصیلان آن نقش مهمی در خودکفایی دارویی ایران داشته‌اند.
شانه‌ساز با اشاره به آغاز تولید ۳دارو توسط یک شرکت تبریزی تحت لیانس شرکت سوئیسی، گفت: اینکه در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی امروز شاهد این تفاهم‌نامه هستیم، موضوعی بسیار ارزشمند و خوشحال‌کننده است.
وی خاطرنشان شد: اکنون ۹۹ درصد نیازهای دارویی کشور توسط تولیدکنندگان داخلی دارو تأمین می‌شود اما توجه به بازار داخلی کفایت نمی‌کند و اکنون باید در پی تقویت صادرات دارو باشیم.
معاون وزیر بهداشت و درمان تاکید کرد: تجربه ۴۰ ساله ما نشان داده است که تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان نه‌تنها روند رشد و توسعه ما را متوقف نخواهد کرد بلکه این روند را تسریع می‌کند.
انتهای پیام/ب
صحبت های معاون وزیر بهداشت و درمان در تبریز