عوارض صادرات پیاز به ۱۰ درصد کاهش یافت
باشگاه خبرنگاران
|
اقتصادی
|
دوشنبه، 09 بهمن 1402 - 15:24
براساس بخشنامه جدید گمرک ایران، عوارض صادراتی پیاز از ۴۰ به ۱۰ درصد کاهش یافت.

چندی پیش وزارت جهاد کشاورزی با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجهفرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادلبخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات ذکر شده عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد تغییر یافت.
بر اساس بخشنامه جدید گمرک ایران، عوارض صادراتی پیاز مجدد کاهش یافته و از ۴۰ به ۱۰ درصد قیمت پایه صادراتی(طبق تعرفه اعلامی) از تاریخ پنجم بهمن ماه تا پایان سال کاهش یافت.