خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکر شهید مدافع حرم «حاج حیدر» فردا تشییع می‌شود

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 19:14
مراسم تشییع پیکر شهید مدافع حرم محمد جنتی معروف به حاج حیدر فردا برگزار می‌شود.
شهيد،حيدر،پيكر،فرمانده،تسنيم،جنتي،مطهر

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، مراسم تشیع پیکر مطهر شهید مدافع حرم محمد جنتی معروف به حاج حیدر، فردا ساعت 9 صبح در تهران برگزار می‌شود.
همچنین مراسم وداع با پیکر این شهید بزرگوار نیز امشب بعد از نماز مغرب و عشا درمسجد حجت(عج) خیابان پیروزی تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش تسنیم، شهید محمد جنتی معروف به «فرمانده حیدر» فرمانده رزمندگان مدافع حرم پاکستانی(تیپ زینبیون) بود .
این شهید اهل روستای "دیزج خلیل" از توابع شهرستان "شبستر" در استان آذربایجان شرقی بود.
او در 16 فروردین 96 در حماه سوریه منطقه تل ترابی به شهادت رسید و همچون حضرت عباس(ع) سر و دستش را فدا کرد.
پیکر مطهر او در منطقه ماند و حالا بعد از گذشت 2 سال طی عملیات تفحص مناطق سوریه کشف و به کشور بازگشته است.
سرلشکر قاسم سلیمانی درباره این فرمانده شهید گفته بود: «حیدر یکی از بهترین‌هایم بود.»
انتهای پیام/