خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وزارت علوم به تحریم اخیر برخی دانشگاه‌ها از سوی دولت کانادا

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 08 بهمن 1402 - 17:00
معاون آموزشی وزارت علوم در واکنش به تحریم برخی دانشگاه‌ها از سوی دولت کانادا گفت: دانشگاه‌های ما کار علمی خود را انجام می‌دهند، اما افرادی در این مسیر سروصدا راه می‌اندازند که نباید به آن توجه کرد.
علمي،رتبه،پژوهشي،مراكز،كسب

قاسم عموعابدینی در خصوص تحریم اخیر برخی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور از سوی دولت کانادا گفت: ما که کار علمی خودمان را انجام می‌دهیم و دانشمندان ما افتخارآفرینی می‌کنند و دانشگاه‌های ما رتبه‌های خوبی در سطح جهان کسب کردند.
وی در ادامه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در اکثر فناوری‌های برتر دنیا رتبه زیر ۲۰ یا ۱۰ را کسب کرده است.
همچنین در تولیدات علمی نیز رتبه ۱۵ جهان را داریم.
معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد: بنابراین دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور کار علمی خود را انجام می‌دهند، همچنان که فردی به زندگی عادی خود ادامه می‌دهد؛ اما شخصی پیدا می‌شود در این مسیر سروصدا راه می‌اندازد که نباید به این سر و صدا توجه کند.
عمو عابدینی اظهار کرد: ایرانی‌ها همواره در حوزه‌های مختلف علمی مشارکت‌های جهانی می‌کردند که بهره آن را خود آن کشور‌ها می‌برد.
همه دنیا از فناوری ها، تکنولوژی‌ها بخصوص در حوزه دارو، نانو، مهندسی و مقاله‌ها و...
استفاده می‌کنند و این خصوصیت تمدن ایرانی است که علم خود را صادر کند.