خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای حکم 152 میلیاردی علیه پرسپولیس چیست؟

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 08 بهمن 1402 - 16:55
باشگاه پرسپولیس در پی شکایت یک شرکت تبلیغاتی مبلغ 152 میلیارد تومان جریمه شده است.
باشگاه،پرسپوليس،شركت،تبليغاتي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد این باشگاه به دلیل شکایت یک شرکت مبلغ 152 میلیارد تومان جریمه شده است.
پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد باشگاه پرسپولیس در سال 98 بابت واگذاری بلیت‌فروشی خود، با یک شرکت تبلیغاتی قراردادی امضا و مبلغ حدود 7 میلیارد تومان نیز از این شرکت دریافت می‌کند.
پس از این اتفاق باشگاه پرسپولیس قرارداد را با این شرکت تبلیغاتی فسخ کرد و همین موضوع منجر به طرح شکایت از سوی این شرکت تبلیغاتی و درنهایت صدور حکم 152 میلیارد تومانی علیه باشگاه پرسپولیس در دادگاه بدوی شده است.
باشگاه پرسپولیس قصد دارد به زودی نسبت به رأی صادر شده اعتراض کند.
انتهای پیام/