خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاز ۳ و ۴ نیروگاه سهند با حضور وزیر نیرو کلنگ زنی می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 بهمن 1397 - 21:01
تبریز- فاز ۳ و ۴ نیروگاه سهند همزمان با دهه فجر و با حضور وزیر نیرو کلنگ زنی می شود.
نيروگاه،بناب،برق،توليد،شركت

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی عصر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: نیروگاه سهند بناب دارای ۲ واحد گازی با ظرفیت کلی ۶۵۰ مگاوات است که در سال ۱۳۸۴ وارد مدار شده است و وزیر نیرو کلنگ فازهای ۳و ۴ نیروگاه بناب را بر زمین می زند.
ناصر معینی با بیان اینکه واحد بخار این نیروگاه در ۳ سال وارد مدار خواهد شد، گفت: زمان پیش بینی شده برای اجرای فاز ۳ و ۴ نیروگاه سهند بناب نیز ۱۸ ماه تخمین زده شده است.
وی با تاکید بر اینکه برای اجرای این پروژه بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ میلیون دلار اعتبار پیش بینی شده است، ادامه داد: این پروژه توسط شرکت مپنا احداث می شود و باعث افزایش تولید برق در منطقه می شود و در صنعت بناب نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی ابراز داشت: ظرفیت این نیروگاه ۵۰۰ مگاوات بوده که مصرف آب این نیروگاه کمتر از ۴ لیتر آب در ثانیه است.