خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه ماهواره ایرانی با ماهواره بر سیمرغ با موفقیت به فضا پرتاب شدند

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 08 بهمن 1402 - 09:52
در آستانه ایام‌الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، ۳ ماهواره ایرانی با ماهواره‌بر «سیمرغ» با موفقیت پرتاب شد.
پرتاب،ماهواره،سيمرغ،ساخته_شده_است،فضايي،اثبات

به گزارش مشرق، صبح امروز در آستانه دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برای نخستین بار سه ماهواره ایرانی، با ماهواره بر سیمرغ به صورت همزمان به فضا پرتاب شدند.
ماهواره‌های «مهدا» و دو نانو ماهواره ساعتی پیش با موفقیت در مدار قرار گرفتند.
ماهواره «مهدا» از ماهواره‌های سبک وزن پژوهشگاه فضایی ایران برای آزمایش زیرسامانه‌های توسعه یافته ماهواره‌ای ساخته شده است.
یکی از نانوماهواره ساخت شرکت صا ایران و برای اثبات فناوری موقعیت‌یابی فضاپایه طراحی شده است.
این نانوماهواره امکان تعیین موقعیت را به‌صورت بومی و مستقل از سامانه‌های موقعیت‌یابی جهانی، برای گیرنده‌های زمینی فراهم می‌کند.
نانوماهواره دیگر نیز از ماهواره‌های مکعبی شرکت صاایران برای اثبات فناوری مخابرات باند باریک با کاربرد اینترنت اشیاء ساخته شده است.
ماهواره‌بر «سیمرغ » با سوخت مایع دو مرحله‌ای در وزارت دفاع ساخته شده است.
ماهواره‌بر «سیمرغ» در هفتمین پرتاب تحقیقاتی خود توانست با تزریق چندگانه ماهواره‌ها، دریچه‌ای جدید در پرتاب‌های فضایی کشور باز کند.
این پرتاب موفقیت‌آمیز یازدهمین پرتاب فضایی موفق در دولت سیزدهم است.
این خبر تکمیل می‌شود...