خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسباب بازی یکی از فناوری‌های نرم و هویت ساز به شمار می‌رود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 07 بهمن 1402 - 21:23
وزیر آموزش و پرورش گفت: اسباب بازی تنها ابزار ما برای مقابله با هجومی است که از طریق فضای مجازی وارد زندگی‌های ما شده است.
اسباب،بازي،پرورش

وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد؛
رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه هشتمین جشنواره ملی اسباب بازی گفت: اسباب بازی تنها ابزار ما برای مقابله با هجومی است که از طریق فضای مجازی وارد زندگی‌های ما شده است.
وی افزود: با توسعه فناوری‌های جدید کودکان هنوز علاقه دارند با خاک بازی کنند و با دست‌های خود محیط را تغییر دهند.
او ادامه داد: هیچ کدام از تحولات‌پیش رو، کودکان را از اسباب‌بازی‌ها دور نمی‌کند.
اسباب بازی یکی از فناوری‌های نرم و هویت ساز به شمار می‌رود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: کمتر از یک دهه پیش پیدا کردن اسباب بازی با کیفیت در بازار کار مشکلی بود اما امروزه تولیدکنندگان ایرانی اسباب بازی‌های با کیفیت تولید و به بازار عرضه کرده‌اند.