خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امدادرسانی به بیش از ۶۷۰۰ حادثه‌دیده در برف و کولاک ۱۴ استان

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 07 بهمن 1402 - 08:57
رییس جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به بیش از ۶۷۰۰ حادثه دیده در برف و کولاک ۱۴ استان خبر داد.
برف،امدادگران،امدادي،محمودي،احمر،هلال،امداد

به گزارش مشرق، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات، با اشاره به بارش برف و باران و اقدامات امدادی هلال احمر از سوم تا ساعت ۶ صبح هفتم بهمن، با بیان اینکه ۱۴ استان کشور متأثر از برف و کولاک بودند، گفت: با توجه به بارش‌های برف و باران، در ۴ روز گذشته و در ۱۴ استان‎ آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، یزد، زنجان، چهارمحال و بختیاری و قزوین، ۶۹ محور کوهستانی، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.
وی با بیان اینکه امدادگران هلال احمر در این مدت زمان به ۶۷۵۸ حادثه‌دیده امدادرسانی کردند، افزود: امدادگران برای ۱۳۸۹ نفر اسکان اضطراری فراهم کردند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: ۱۶۱ تیم عملیاتی، شامل ۴۶۶ نفر، در عملیات رهاسازی ۶۱۵ دستگاه خودرو از برف شرکت کردند.
محمودی گفت: در این مدت زمان، ۴۴ بسته غذایی، ۶۳۷ بطری آب معدنی، ۱۹۶ قوطی کنسروجات، ۸۸۶ قرص نان، ۱۸ کیلوگرم خرما و ۴۲۳ بسته بیسکوئیت توزیع شد.