خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده گناوه جام قهرمانی را بالا برد - تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 06 بهمن 1402 - 17:22
تور ملی والیبال ساحلی بوشهر با قهرمانی تیم افروغ گستران افق جنوب گناوه (علیرضا آقاجانی - عباس پورعسگری) به پایان رسید.
ملي،تور،ساحلي،واليبال،مسابقات،كتول،21،بهمن،مقام،برگزار،تيم،ليان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسابقات والیبال ساحلی تور ملی بوشهر، جام خلیج فارس که از چهارم بهمن با حضور 18 تیم در 6 گروه مقدماتی در ورزشگاه ساحلی امام علی (ع) بوشهر آغاز شده بود، عصر امروز (جمعه) بعد از برگزاری 34 مسابقه به پایان رسید.
در دیدار نهایی این رقابت‌ها تیم‌های افروغ گستران افق جنوب گناوه (علیرضا آقاجانی-عباس پورعسگری) و سنگ آهن بافق (مهدی محفوظی-مجتبی آرو) به مصاف یکدیگر رفتند که نماینده گناوه دو بر صفر به پیروزی رسید و عنوان قهرمانی را به دست آورد.
سنگ آهن بافق در دو ست متوالی و با امتیازهای 22 بر 20 و 21 بر 15 نتیجه به حریف قدرتمند خود واگذار کرد تا به مقام نایب قهرمانی اکتفا کند.
دیدار رده‌بندی نیز بین دو تیم بتن آماده لیان و هتل کانیار علی‌آباد کتول برگزار شد که نماینده علی‌آباد کتول با شکست دو بر صفر حریف به مقام سومی دست یافت.
تیم والیبال ساحلی هتل کانیار علی‌آباد کتول (عبدالحامد میرزا علی-آرش وکیلی) با امتیازهای 21 بر 16 و 21 بر 15 بتن آماده لیان را شکست داد تا ابوالحسن خاکی‌زاده و سینا شوکتی به مقام چهارمی این رقابت‌ها اکتفا کنند.
این مسابقات که به نوعی مرحله اول انتخابی تیم‌های ملی بزرگسالان و زیر 19 سال محسوب می‌شود، دارای رنکینگ امتیازدهی از سوی فدراسیون والیبال برای بازیکنان است و امتیاز داده شده در رنکینگ ملی بازیکنان تاثیر دارد.مجموع جایزه در نظر گرفته شده برای این تور ملی نیز 60 میلیون تومان بود که به تیم‌های اول تا هشتم اهدا شد.
دومین تور ملی از نهم بهمن ماه با ورود تیم‌ها به هرمزگان شروع می‌شود و پس از قرعه‌کشی مسابقات در سه روز (10 تا 12 بهمن) به میزبانی شهرستان پارسیان پیگیری خواهد شد.
استان خوزستان میزبان سومین دوره مسابقات والیبال ساحلی است که از 25 تا 27 به نام تور ملی بندر امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و چهارمین تور ملی (کلوت شهداد) از 7 تا 9 اسفند در کرمان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/