خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیوستن ایران به بریکس مستلزم لایحه و تصویب مجلس است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 06 بهمن 1402 - 12:05
معاون حقوقی رئیس جمهور به تشریح آخرین وضعیت پیوستن ایران به بریکس پرداخت.
لايحه،مجلس،حقوقي،همكاري

معاون حقوقی رئیس جمهور:
محمد دهقانی در خصوص نحوه پیوستن کشورمان به پیمان بریکس، گفت: در خصوص شانگ‌های ۵۰ سند با همکاری وزارت امور خارجه در چارچوب لایحه به مجلس تقدیم شد و مجلس نیز آن را تصویب کرد و ما رسما به سازمان همکاری شانگ‌های ملحق شدیم.
معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: در مورد بریکس نیز نظر حقوقی بر این است، با وجود تفاوت‌هایی که با سازمان همکاری شانگ‌های وجود دارد و با توجه به الزامات و تعهدات باید لایحه در مجلس تصویب شود و ما این موضوع را به دستگاه‌های ذی ربط اعلام کردیم تا لایحه مربوط را تهیه و به هیات دولت ارسال کنند.
دهقانی تصریح کرد: در حال حاضر منتظر بانک مرکزی و وزرات امور خارجه هستیم تا لایحه را به هیات دولت ارسال کند تا پس از طی مراحل مرتبط به موضوع رابه مجلس تقدیم کنیم.