خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 18 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت به راهپیمایی حمایت از غزه و استمرار تظاهرات جمعه‌های خشم

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 05 بهمن 1402 - 13:06
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم برای حضور در راهپیمایی حمایت از غزه و استمرار تظاهرات جمعه‌های خشم دعوت کرد.
اسلامي،مقاومت،انزجار،راهپيمايي،غزه،تبليغات،هماهنگي،فلسطين،رژيم

اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم برای حضور در راهپیمایی حمایت از غزه دعوت کرد.
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
رویارویی و ایستادگی شجاعانه و فداکارانه‌یِ گروه‌های فلسطینی با رژیم غاصب صهیونیستی و افزایش مشهود اقتدار غیرقابلِ انکار جبهه‌ی مقاومت در مقابل استکبار و کفر نشان داد که تنها راه‌حل مسئله غزه و فلسطین مقاومت و مبارزه است و مهمترین وظیفه امت اسلامی حفظ روحیه ایمانی رزمندگان مقاومت و تزریق امید به این حرکت و مسئولیت اصلی کشور‌های اسلامی، قطع ارتباط سیاسی و اقتصادی و شریان‌های حیاتی رژیم صهیونیستی است.
در استمرار حمایت‌های مردمی از غزۀ مظلوم و مقتدر و انزجار از جنایت و نسل‌کشی ادامه‌دار صهیونیست‌ها، جمعه ۶ بهمن‌ماه، در ۵ استان؛ «خراسان رضوی، گلستان، البرز، کرمان و ایلام راهپیمایی جمعه‌های خشم و انزجار» برگزار خواهد شد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تقدیر و تشکر از حضور مستمر میدانی و حمایت‌های بی‌وقفه و پرشور مردم بزرگ ایران اسلامی از فلسطین قهرمان، از مردم غیور و سلحشور ایران در این ۵ استان دعوت می‌کند تا با حضور پرشور و حماسی خود در «راهپیمایی جمعه‌های خشم و انزجار»، ضمن حمایت از مقاومت افتخارآمیز مردم غزه، جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر و حمایت آمریکا، کشور‌های غربی و همراهی و سکوت بعضی از دول اسلامی را محکوم نموده؛ همراهی همیشگی خود را با آرمان فلسطین با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل اعلام نمایند.