خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید محصولات باغی ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 04 بهمن 1402 - 18:06
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: امسال تولید محصولات باغی با رشد ۳۰ تا ۵۰ درصدی نسبت به سال قبل به ۲۵ میلیون تن رسیده است.
توليد،محصولات،قيمت،ميوه،باغداران

مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران از رشد ۳۰ تا ۵۰ درصدی تولید محصولات باغی خبر داد و گفت: بنابر آمار بیش از ۲۵ میلیون تن محصولات باغبانی تولید می شود که حدود ۲۰ میلیون تن آن به محصولات سردرختی بر می گردد.
به گفته او، طبق برآوردهای صورت گرفته بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزارتن سیب در کشور تولید شده که موجودی سردخانه ها بیش از سال گذشته است.
شادلو با بیان اینکه کمبودی در عرضه محصولات باغی نداریم، افزود: مکانیزم عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت است و نرخ محصولات هیچ ارتباطی به نوسانات قیمت ارز و سایر مولفه ها ندارد.
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران با بیان اینکه نیازی به ذخیره سازی میوه شب عید نداریم، گفت: با توجه به فراوانی تولید میوه بیش از نیاز بازار، نیازی به ذخیره سازی میوه شب عید نداریم و شرایط بازار از بهار تاکنون مصداق این امر است به طوریکه قیمت در مبادی تولید و عمده فروشی مناسب است و افزایش قیمت در خرده فروشی ها ارتباطی به تولید ندارد و دستگاه های نظارتی باید نظارت داشته باشند.