سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیرانوند: کری‌خوانی اماراتی‌ها روی بازی ما تأثیر گذاشت/ از این به بعد شانس مجددی نداریم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 03 بهمن 1402 - 22:22
دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران گفت: برای خوشحالی مردم بازی کردیم و مسلماً کری خوانی رقیب هم روی ما تأثیر گذاشت.
امارات،تمركز،بيرانوند،آسيا،پيروزي،بازي

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از دوحه،‌ علیرضا بیرانوند درباره پیروزی ایران مقابل امارات در دور سوم مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا 2023، درباره اطمینان نیمکت نشین‌ها از مهار پنالتی بازیکن امارات گفت: اینکه از میان بچه‌های روی نیمکت حتی یک نفر فکر نکرد که پنالتی تبدیل به گل می‌شود به من انرژی و روحیه می‌دهد.
البته انرژی مردم هم خیلی کمک کرد.
وی راجع‌به لزوم تمرکز ملی‌پوشان در مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا، تصریح کرد: اگر تا الان 50 تا 60 درصد تمرکز داشتیم از حالا به بعد برای راه رفتن‌مان باید تمرکز خیلی بالایی داشته باشیم که زمین نخوریم.
از این به بعد دیگر هیچ شانس مجددی نداریم که بگویبم این بازی نشد، بازی دیگر جبران می‌کنیم بنابراین تمرکز خیلی بالایی داریم.
بیرانوند ادامه داد: تمام تلاش‌مان را کردیم که به عنوان تیم سرگروه بالا بیاییم.
در تورنمنت‌هایی که در قاره آسیا برگزار می‌شود، شرایط برای ما همین است.
تیم اول صعود می‌کنیم چون بازیکنان خوبی داریم.
بیرانوند با اشاره به تیم امارات عنوان کرد: به امارات هم تبریک می‌گویم.
اگر گل نمی‌زدند باید برای بهترین تیم‌های سوم رقابت می‌کردند.
امارات کشوری است که در فوتبال حال پیشرفت است.
وی درباره تأثیر کری‌خوانی اماراتی‌ها روی پیروزی ملی‌پوشان، گفت: کری‌خوانی در میان هواداران همیشه وجود دارد و یک موضوع طبیعی است.
ما برای خوشحالی مردم بازی کردیم و مسلماً کمی هم این موضوع روی ما تأثیر گذاشت.
مردم از ما برد خواسته بودند و هدف ما پیروزی در این کری خوانی بود.
انتهای پیام/