خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین پست رامبد جوان پس از حواشی اخیر/ کودکان را دوست بدارید

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 16:27
رامبد جوان با انتشار تصویری از چند کودک در صفحه شخصی‌اش، مطلبی درباره روز جهانی مبارزه با کار کودکان منتشر کرد.
كودكان،جوان،كانادا،فضاي،مجازي،انتشار،سفر

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رامید جوان بازیگر و کارگردان در اولین پست خود پس از حواشی اخیر درباره سفر خود و همسرش به کانادا، با انتشار تصویری از کودکان کار، فرارسیدن ۱۲ ژوئن (۲۲ خرداد) روز جهانی مبارزه با کار کودکان را گرامی داشت.
جوان در صفحه شخصی‌اش نوشت:
«کودکان را دوست بدارید، کودکان کار را بیشتر، چرا که از آن‌ها کودکی‌شان را دزدیده‌اند.
جوزف گوبلز
امروز ۱۲ ژوئن (۲۲ خرداد) روز جهانی مبارزه با کار کودکان است.
"کودکان باید فقط در رویاهایشان کار کنند نه در دنیای واقعی"
در این روز نادیده نگیریمشان، حتی شده با یک لبخند.
دست‌های کودکان برای بازی کردن است نه کار کردن...
به اُمید این‌که روزی بیاید که هیچ کودکی مجبور به کار نباشد...»
گفتنی است؛ به دنبال انتشار خبر سفر رامبد جوان و نگار جواهریان به کانادا برای اکران فیلمشان در این کشور که با زمان به دنیا آمدن فرزندشان همزمان شده است و عده‌ای آن را بهانه‌ای برای تولد فرزند این زوج هنرمند در کشور کانادا می‌دانند، واکنش‌های بسیاری به این موضوع در فضای مطبوعات و فضای مجازی به وجود آمده است.
انتشار این پست در حساب کاربری رامبد جوان به عنوان اولین واکنش پس از جنجالی شدن خبر سفر او و همسرش به کانادا مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.
انتهای پیام/