خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر بهداشت: ایران رتبه نخست منطقه را در علوم پزشکی دارد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 02 بهمن 1402 - 11:42
وزیر بهداشت با بیان این که ایران جایگاه نخست علوم پزشکی و سلامت را در منطقه دارد، گفت: از بین 132 کشور جهان، در شاخص جهانی نوآوری رتبه 62 را کسب کرده ایم.
علوم،پزشكي،كشور،دانشمندان،سلامت،علمي،استان،رازي،نيازهاي،علم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی روز دوشنبه دوم بهمن‌ماه در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی که در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد؛ اظهار کرد: ما با خودباوری می‌توانیم کارهای علمی بسیار بزرگی را علیرغم تهدیدات و تحریم‌ها انجام دهیم به طور مثال در دوره کرونا با استفاده از علم دانشمندان توانستیم جزو کشورهای پیش‌رو در زمینه پیشگیری و درمان بیماری باشیم.
وی افزود: ایران جایگاه نخست علوم پزشکی و سلامت را در منطقه دارد و از بین 132 کشور جهان، در شاخص جهانی نوآوری رتبه 62 را کسب کرده‌ایم.
وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه از 77 هزار و 791 مقاله منتشرشده در کل کشور 31 هزار و 864 مورد آن‌ها یعنی 40 درصد تولیدات علمی کشور مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی است که نشانگر فعالیت بسیار خوب دانشمندان کشور در حوزه علوم پزشکی است.
وی با بیان این‌که دولت حمایت بسیار جدی و خوبی از تولید علم داشته و در حوزه دانش بنیان رشد بسیار خوبی ایجاد شده است؛ ابراز امیدواری کرد که با همکاری دانشگاه‌ها و دانشمندان به سویی برویم که مرجعیت علمی را عملیاتی کنیم.
وی با تأکید بر لزوم مأموریت‌گرایی دانشگاه‌های علوم پزشکی تصریح کرد: همه دانشگاه‌‌های علوم پزشکی باید اولویت‌های خود را مشخص کنند؛ انتظار داریم که تجزیه و تحلیل مشخصی از نیازهای هر استان، بیماری‌های شایع در هر استان و امکاناتی که در اختیار هر دانشگاه علوم پزشکی در هر استان است داشته باشیم زیرا وزارت بهداشت برنامه عدالت و تعالی نظام سلامت را در دستور کار خود قرار داده است.
بحث بهره وری نیز در نظام سلامت اهمیت فراوانی دارد؛ یکی از درخواست‌‌هایی که امروزه از دانشگاه‌های علوم پزشکی داریم بهره‌وری است؛ دانشگاه‌های علوم پزشکی باید از امکانات موجود، حداکثر استفاده را برای رفع نیازهای درمانی مردم انجام دهند.
در حال تکمیل...