خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت چین از معاون سیاسی رهبر طالبان برای دیدار از پکن

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 15:39
منابع خبری اعلام کردند که دولت چین در راستای زمینه سازی برای مذاکرات بین‌الافغانی، معاون سیاسی طالبان را به دیدار از پکن دعوت کرده است.
طالبان،صلح،مذاكرات،افغانستان،چين،سياسي،كشور

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «ویسا»، دولت چین «ملاعبدالغنی برادر» معاون سیاسی رهبر طالبان و هیئت مذاکره کننده این گروه را به دیدار از پکن دعوت کرده است.
این روزنامه نوشت: چین رهبران سیاسی طالبان را به دیدار از این کشور دعوت کرده است تا درباره مذاکرات صلح با این گروه رایزنی کند.
ظاهرا پس از بن‌بست در تلاش‌های صلح آمریکا در روند صلح افغانستان دولت چین تلاش می‌کند تا ابتکار عمل در روند صلح این کشور را در دست بگیرد.
اخیرا منابع نزدیک به طالبان گفته بودند که طالبان تمایلی به ادامه مذاکرات صلح با آمریکا ندارد زیرا احساس می‌کند که هدف واشنگتن ایجاد چند دستگی در این گروه است.
از سوی دیگر، تلاش‌های روسیه نیز در راستای ترغیب طالبان به آغاز مذاکرات بین‌الافغانی صلح با رهبران احزاب سیاسی افغانستان نیز نتیجه‌ محسوسی نداشته است.
در آخرین نشست مسکو که به بهانه صدسالگی روابط دو کشور برگزار شده بود نمایندگان طالبان روی خوشی به رهبران سیاسی افغانستان نشان ندادند و این نشست بدون نتیجه پایان یافت.
خوشبینی‌هایی وجود دارد که ورود چین به معادلات صلح افغانستان به دلیل نفوذ گسترده این کشور بر پاکستان بتواند در راستای آغاز مذاکرات بین‌الافغانی صلح تاثیر گذار واقع شود.
طالبان هنوز به این موضوع واکنشی نشان نداده است اما هیئت مذاکره کننده طالبان به رهبری «شیرمحمد عباس ستانکزی» دو سال پیش نیز از پکن دیدار کرده بود.
انتهای پیام/.