خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار ثبت نام کنندگان حج تمتع از 30000 نفر عبور کرد/ بانوان پیشتاز در ثبت نام

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 01 بهمن 1402 - 12:47
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت از ثبت نام بیش از 30 هزار نفر برای تشرف به حج تمتع 1403 خبر داد.
حج،گروه،قبوض،دارندگان،تاريخ،قيمت،تشرف،تكميل،نفر

مهران فرشید در گفت‌‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت روند ثبت‌نام متقاضیان تشرف به حج تمتع، اظهار کرد: تاکنون 30 هزار و 690 نفر برای ثبت‌نام اقدام کرده‌‌اند که 13 هزار و 928 نفر مرد و 16 هزار و 762 نفر خانم هستند.
وی ادامه داد: امسال ثبت‌نام برای حج تمتع را با پیش‌ ثبت‌ نام آغاز کردیم به این معنی که متقاضیان برای تشرف به حج اعلام آمادگی کرده و 140 میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت، واریز می‌کنند و زمانی که کاروان‌ها اعلام شد از طریق کدملی و کد رهگیری، برای انتخاب کاروان وارد سامانه می‌شوند.
به گفته مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت، در گذشته مردم بر اساس قیمت کاروان، هزینه را پرداخت می‌کردند.
به گزارش تسنیم، برای ثبت‌نام امسال 4 گروه برای فراخوان تعیین شده بود؛ گروه نخست مربوط به دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ 1385/12/29، گروه دوم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ 1386/02/31، گروه سوم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ 1386/04/31 بود.
طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار بود در صورت تکمیل نشدن ظرفیت کاروان‌ها با سه گروه مذکور، از اولویت‌های چهارم برای ثبت‌نام دعوت شود؛ اکنون با تکمیل نشدن ظرفیت ثبت‌نام، فرصت ثبت‌نام برای گروه چهارم یعنی دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ 1386/05/01 فراهم شده است.
واجدین شرایط تشرف به این سفر مقدس، می‌توانند ضمن انجام برنامه‌ریزی لازم و به‌روزرسانی اطلاعات خود در سامانه reserve.haj.ir نسبت به اخذ کد‌ رهگیری و تکمیل مدارک خویش، به‌ویژه تهیه گذرنامه دارای اعتبار اقدام کنند.
اگرچه هنوز محاسبه کامل درباره قیمت حج انجام نشده است، اما طبق آنچه سید عباس حسینی؛ رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرده است، هزینه حج با توجه به نرخ ارز تخصیصی و کیفیت خدمات، به‌نسبت حج گذشته تغییراتی خواهد داشت و چنددرصدی به قیمت حج گذشته اضافه می‌شود؛ بنابراین در مرحله پیش‌ثبت‌نام کاروان‌ها، علی‌الحساب این مبلغ 140 میلیون تومان است تا بعد براساس نوع و کیفیت هتل، قیمت نهایی از زائران دریافت شود.
انتهای پیام/