خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم بحرین در حمایت از فلسطین و یمن تظاهرات بر پا کردند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 30 دی 1402 - 08:23
ده‌ها نفر از مردم بحرین با در دست داشتن پرچم فلسطین حمایت کامل خود را از مردم این کشور و همچنین یمن در مواجهه با آمریکا و رژیم اسرائیل اعلام کردند.
بحريني،بحرين،تظاهرات،اسرائيل،منامه

به گزارش مشرق، ده‌ها بحرینی، بعد از نماز جمعه در شهر «الدراز» در شمال غرب این کشور در حمایت از فلسطین و در محکومیت حملات اسرائیل تظاهرات بر پا کردند.
براساس گزارش رسانه‌های بحرینی، تظاهرات‌کنندگان در این تظاهرات به سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله درود فرستادند و از او تشکر کردند.
طبق گزارش‌ها، علت این اقدام تمجید سید حسن نصرالله در سخنرانی اخیر خود از مردم بحرین به دلیل بر نتابیدن مواضع ضد یمنی و ضدفلسطینی حکومت بحرین بوده است.
شرکت‌کنندگان در این تظاهرات همچنین همبستگی کامل خود را با مردم یمن اعلام کردند و بر مخالفت خود با مواضع حکومت آل خلیفه تاکید کردند.
تظاهرات‌کنندگان بحرینی همچنین خواستار اخراج سفیر رژیم اسرائیل از منامه شدند و شعارهای نظیر «مرگ برگ آمریکا، مرگ بر اسرائیل و حمایت از غزه و یمن» سر دادند.
افراد حاضر در عین حال با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و بحرین، خواستار لغو توافق عادی‌سازی روابط منامه و تل‌آویو شدند.