خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور وزیر ورزش قطر در تمرین تیم ملی فوتبال

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 28 دی 1402 - 21:10
وزیر ورزش و جوانان قطر در تمرین عصر پنجشنبه تیم ملی فوتبال کشورمان حاضر شد.
تيم،ملي،قطر،جام،ايران

به گزارش مشرق، شیخ حمد وزیر ورزش و جوانان قطر عصر امروز (پنجشنبه) با حضور در اردوی تیم ملی ایران، میزان رضایت تیم ایران از میزبانی قطر در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا را جویا شد.
او که به رسم میهمان‌نوازی در تمرین حاضر شده بود، در ابتدا با استقبال مهدی محمدنبی سرپرست تیم ملی روبه‌رو شد.
نبی با خوش‌آمد به شیخ حمد و تشکر از او برای حضور در اردوی تیم ملی، وضعیت تیم ایران را برای وزیر ورزش و جوانان قطر تشریح کرد.
سپس امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی با قدردانی از میزبانی قطر در این دوره از رقابت‌های جام ملت‌های آسیا گفت: قطر همانطور که موفق شد سال قبل بهترین دوره جام جهانی را میزبانی کند، توانسته بهترین میزبانی جام ملت‌های آسیا را داشته باشد که من بابت این موضوع به شما تبریک می‌گویم.
پس از آن وزیر ورزش و جوانان قطر ضمن آرزوی موفقیت برای تیم ملی ایران در این دوره رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، سؤال‌هایی درباره وضعیت اسکان، تغذیه و هتل محل اقامت تیم ملی از سرمربی و سرپرست تیم ملی پرسید و گفت که برای اطمینان از شرایط تیم ایران در اینجا حاضر شده است.
در پایان این بازدید، پیراهن شماره ۱۱ تیم ملی که به اسم وزیر ورزش و جوانان قطر آماده شده بود، توسط قلعه‌نویی و نبی به او اهدا شد.