خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

السودانی: دیگر جای توجیهی برای بقای ائتلاف آمریکایی در عراق وجود ندارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 28 دی 1402 - 18:14
نخست‌وزیر عراق گفت: دیگر توجیهی برای بقای ائتلاف آمریکایی در عراق وجود ندارد و توجیهات ادامه حضور ائتلاف با توسعه توانمندی‌های نیرو‌های امنیتی ما از بین رفته است.
عراق،ائتلاف،پايان

محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق امروز پنجشنبه در نشست دافووس در سوئیس عنوان کرد پایان ماموریت ائتلاف بین المللی در عراق، ضرورتی مهم برای امنیت و استقرار عراق است.
وی در ادامه افزود: پایان دادن به حضور ائتلاف بین المللی در عراق یک خواسته رستی، مردمی و ملی است و ما برای اجرای آن مصمم هستیم.
السودانی خاطرنشان کرد، یکی از چالش‌های پیش روی عراق عدم ارائه تصویر دقیق از وضعیت است و امروز داعش تهدیدی برای کشور عراق محسوب نمی‌شود.
محمد شیاع سودانی پایان ماموریت ائتلاف بین المللی در عراق را ضرورتی مهم برای ثبا عراق دانست و در ادامه به مجری برنامه گفت: این موضع و کلام من به عنوان نخست وزیر عراق است.
وی گفت: ما می‌خواهیم هرچه سریع‌تر پایان دادن به مأموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق را آغاز کنیم؛ چراکه این اقدام یک خواسته رسمی مردمی است و آن‌ها در این مورد جدی هستند.