خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای کمونیستی که منافق هم شد!

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 26 دی 1402 - 13:04
عزیزالله پاک نژاد قبل از انقلاب به فعالیت‌های کمونیستی اشتغال داشته و بعد از تاسیس شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، به عنوان عضوی از شورا، با گروهک تروریستی منافقین همکاری داشته است.
تروريستي،گروهك،نامبرده،منافقين

به گزارش مشرق، عزیزالله پاک نژاد متهم ردیف ۶۶ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است.
نامبرده قبل از انقلاب به فعالیت‌های کمونیستی اشتغال داشته و در ادامه و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کماکان به همکاری خود با چریک‌های فدایی- اقلیت، ادامه داده و پس از مدتی به خارج از کشور متواری می‌شود.
گفتنی است نامبرده بعد از تاسیس شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، به عنوان عضوی از شورا، با گروهک تروریستی منافقین همکاری داشته و در حال حاضر نیز ساکن پاریس است.
عزیزاله پاکنژاد تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۷۵/۶ - ۲۰۰۲ است.