خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش کلینزمن به تقابل احتمالی ایران و کره جنوبی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 25 دی 1402 - 18:29
سرمربی تیم ملی فوتبال کره جنوبی به موضوع تقابل احتمالی شاگردانش با ایران در مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا واکنش نشان داد.
تيم،جنوبي،كره

جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳؛
تیم ملی فوتبال کره جنوبی در نخستین دیدار خود در مرحله گروهی رقابت‌های فوتبال جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا، بعدازظهر امروز (دوشنبه) به مصاف بحرین رفت و موفق شد این حریف را با نتیجه ۳ بر یک شکست بدهد.
یورگن کلینزمن سرمربی آلمانی تیم کره جنوبی در نشست خبری پس از این دیدار، در پاسخ به سؤالی درباره احتمال رویارویی شاگردانش با تیم ملی ایران در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌ها گفت: ایران خیلی تیم خوبی است، اما نگاه و تمرکز ما الان به بازی بعدی کره جنوبی در مرحله گروهی است.
ما باید برنده و صدرنشین گروه‌مان شویم تا صعود کنیم.
فعلاً این موضوع از هر چیزی دیگری مهم‌تر است.