خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

150هکتار از مراتع و جنگل‌های گچساران طعمه حریق شد

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 13:37
دبیر ستاد مدیریت بحران گچساران گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون 150 هکتار از جنگل ها و مراتع مناطق مختلف این شهرستان طعمه حریق شد.
مراتع،شهرستان،آتش،گچساران،ارتفاعات،ناركي،طعمه،حريق

حمیدنارکی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: روز گذشته 50 هکتار از مراتع و جنگل‌های ارتفاعات وزک واقع در ارتفاعات روستای شیخ خواجه طعمه حریق شد.
وی با بیان اینکه این آتش‌سوزی پس از تلاش 8 ساعته مهار شد، گفت: این آتش سوزی‌ با تلاش نیروهای بسیج، منابع طبیعی، محیط زیست، انجمن سبزگامان و نیروهای مردمی مهار شد.
دبیر ستاد مدیریت بحران گچساران با بیان اینکه میزان خسارت وارد شده به این مراتع قابل جبران نیست، گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون 13 فقره آتش ‌سوزی در نقاط مختلف شهرستان رخ داده است.
نارکی با اشاره به اینکه امسال 150 هکتار از جنگل ها و مراتع مناطق مختلف این شهرستان طعمه حریق شده است، ابراز کرد: این آتش‌سوزی‌ها در نقاط مختلفی از جمله در ارتفاعات کوه نارک و دیل کوه آوک، دریلا و بی‌بی جان آباد،آبگرمو، خنگ بنار ، بابا کلان (بن پیر) و خامی این شهرستان رخ داد.
وی با اشاره به بارندگی‌های امسال عنوان کرد: آتش در کمین جنگل‌ها و مراتع است و شهروندان باید از انجام اقدامات خطرساز در طبیعت خودداری کنند.
نارکی از گردشگران خواست از روشن کردن آتش در طبیعت خودداری و در صورت استفاده از خاموش شدن آن هنگام ترک منطقه مطمئن شوند.
به گزارش فارس، 90 درصد از اراضی شهرستان گچساران را عرصه‌های ملی تشکیل می‌دهد که از این میزان ۷۰ درصد مرتع و جنگل است.
انتهای پیام/82031