خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوش خبر: هر اتفاقی برای لهستان بیافتد دودش به چشم تیم ملی می‌رود

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 13:35
سرپرست تیم ملی والیبال گفت: هر اتفاقی که در ایران برای تیم لهستان بیافتد ضررش برای تیم ملی و فدراسیون کشورمان خواهد بود.
خوش خبر: هر اتفاقی برای لهستان بیافتد دودش به چشم تیم ملی می‌رود

امیر خوش خبر سرپرست تیم ملی والیبال کشورمان در گفتگو با خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: من تلاش کردم که بازیکنان ملی پوشمان وارد حاشیه‌ها و مسائل پیش آمده با تیم لهستان و کوبیاک نشوند، از آن‌ها خواسته ام که در این باره نه صحبتی کنند و نه نظری بدهند، چون این مسائل مربوط به فدراسیون می‌شود و آن‌ها هم نامه نگاری‌های لازم را کرده اند.
او تصریح کرد: من می‌دانم که اگر بازیکنی مثل سعید معروف حرفی بزند، خدانکرده باعث تحریک تماشاگران ما می‌شود و از طرفی هم اگر هر اتفاقی در ایران از جانب تماشاگران ما برای تیم لهستان بیافتد، دودش در وهله او.
ل به چشم تیم ملی و فدراسیون والیبال کشور خودمان می‌رود و باعث ضرر رسیدن به خودمان می‌شود پس ما باید از هر عامل تحریک آمیزی خودداری کنیم.
خوش خبر افزود: عاجزانه از تماشاگران کشورمان خواهش می‌کنم یکسری شئونات را در حمایت از تیم محبوب کشورشان رعایت کنند، به طور قطع حضور منظم تماشاگران با نظم و تشویق درست از تیمشان نشان دهنده فرهنگ غنی ما است، تماشاگران ارومیه و اردبیل نباید رفتار نسنجیده‌ای برای حمایت از تیم ایران از خودشان در این ۲ هفته به نمایش بگذارند.
بیشتر بخوانید:
آمار ملی پوشان ایران در لیگ ملت‌های والیبال / ایرانیان در صدر بهترین‌ها
تیم ملی والیبال ایران به تهران بازگشت/ مسئولان ورزش در خواب!
عبادی پور: نمی‌توان قول صعود داد/ مهم نیست که کسی توجهی به والیبال دارد یا نه
انتهای پیام/
اظهارات خوش خبر درباره تیم ملی والیبال