خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هنیه: طوفان الاقصی گامی استراتژیک بود/ از مقاومت در منطقه تقدیر می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 24 دی 1402 - 15:47
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با استراتژیک توصیف کردن عملیات مقاومت، گفت: به ملت خود بویژه کسانی که در غزه در نبرد هستند و رزمندگان مقاومت افتخار می‌کنیم.
فلسطين،جنبش،رژيم،صهيونيستي،مقاومت،الاقصي،غزه،حماس،قتل،عمليات،ملت

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در یکصدمین روز عملیات طوفان الاقصی و جنگ تجاوزگرانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه گفت: جنبش صهیونیسیم از خطرناکترین جنبش‌هایی است که بشریت به خود دیده است.
جنبش صهیونیسیم یک جنبش تروریستی است که از قتل و کشتار برای رسیدن به اهداف استعماری خود بهره می‌برد.
با وجود این جنبش که بر پایه غصب سرزمین فلسطین و قتل ملت فلسطین است، منطقه روی امنیت و آرامش به خود نمی‌بیند.
به گزارش الجزیره مباشر، وی اظهار داشت: وقت آن رسیده است که بگویید، فروش میلیارد‌ها دلار سلاح به رژیم صهیونیستی که زنان و کودکان را به قتل می‌رساند، بس است.
خواهان تلاش جهانی مردمی و رسمی برای مجرم دانستن دوباره صهیونیست‌ها هستیم.
هنیه در این باره افزود: از آفریقای جنوبی برای شکایت علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی در دادگاه دیوان دادگستری بین المللی و کیفرخواست مطرح شده ستایش می‌کنیم که یک رویداد تاریخی برای برملا کردن جنایات صهیونیست‌ها است
وی ادامه داد: عملیات استراتژیک طوفان الاقصی انجام شد و این عملیات به علت اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم قدس و مسجد الاقصی، محاصره ۱۷ ساله نوار غزه، بازداشت هزاران اسیر فلسطینی و تلاش برای از بین بردن مسئله فلسطین و حذف حقوق تاریخی و ثابت ملت فلسطین و بستن توافقنامه‌های اقتصادی با این رژیم و تلاش برای عادی سازی روابط با تل آویو به منظور اذعام اقتصادی و امنیتی صهیونیست‌ها در منطقه بود.
رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین تاکید کرد: مقاومت فلسطین ثابت کرد که مسئولیت پذیر است و ما سرزمین خود را ترک نخواهیم کرد.
از مقاومت خود تا بازپس گیری حقوق مشروع خود دست بر نخواهیم داشت.
ملت‌ها و دولت‌های ما و آزادگان جهان لازم است که هر اقدامی را برای متوقف کردن تجاوزگری علیه مردم ما در غزه و کرانه باختری و دیگر مناطق انجام دهند.
وی همچنین گفت: از همه کسانی که با ملت فلسطین همبستگی می‌کنند، تشکر می‌کنیم.
از رزمندگان مقاومت و دلاروان آن در لبنان و یمن و عراق و سوریه تقدیر می‌کنم.
خواهان تاسیس جبهه جهانی برای پشتیبانی از مقاومت فلسطین هستیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: حماس یک جنبش آزادی‌بخش فلسطینی است.