راه ارتباطی 89 روستای استان کردستان مسدود شد
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای کردستان از مسدودیت راه ارتباطی 89 روستای سطح استان خبر داد.
فرزاد حسنی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سنندج از مسدودیت راه ارتباطی 89 روستای سطح استان خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد روستاها 60 روستا مربوط به دیواندره، سنندج 10 روستا، بیجار 9 روستا، سقز 6روستا، بانه 2 روستا و مریوان 2 روستاست.
وی به اقدامات انجام شده در محورهای شریانی اشاره کرد و گفت: 111 دستگاه ماشینآلات و 208 نفر از نیروهای راهداری درگیر عملیات برفروبی در سطح استان هستند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کردستان افزود: همچنین 2681 تن شن و نمک مصرف شده و 457 دستگاه رهاسازی شده است.
وی از برفروبی 4849 کیلومتر باند راهای استان خبر داد و عنوان کرد: در 6 مقطع در 6 مرتبه عملیات ریزشبرداری انجام شده است.
حسنی به اقدامات انجام شده در محورهای غیر شریانی استان پرداخت و خاطرنشان کرد: 60 دستگاه از ماشینآلات و 78 نفر از نیروهای راهداری درگیر عملیات برفروبی هستند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کردستان اظهار کرد: در این مدت 57 تن شن و نمک مصرف شده و 50 خودرو کمک و رهاسازی شده است.
انتهای پیام/481/