خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری 4 عامل اصلی حادثه راسک/ تمام تروریست‌ها زنده دستگیر شدند - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 24 دی 1402 - 12:48
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به عملیات بزرگ و گسترده مبارزه با تروریسم فراجا از دستگیری عاملان حادثه راسک خبر داد.
راسك،تروريسم،رادان،سردار،فرمانده،واحدهاي،انتظامي،مبارزه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی به تشریح آخرین اقدامات واحدهای عمل کننده فراجا در مبارزه با تروریسم پرداخت و اظهار کرد: پس از حادثه راسک این قول را به ملت عزیز ایران دادم که انتقامی جانکاه از تروریست‌ها خواهیم گرفت و شایسته است اعلام نمایم که واحدهای عمل کننده پلیس در مبارزه با تروریسم طی چند روز گذشته به توفیقات قابل توجهی دست یافتند.
وی افزود: چهار عامل اصلی حادثه‌ راسک را در عملیاتی غافلگیرانه زنده و سالم دستگیر کردیم که موجب شوک و ضربه روانی به گروهک‌ معاند شد.
آنها تصور می‌کردند که از رصد اطلاعاتی ما خارج شده‌اند.
سردار رادان با بیان این که تعدادی سلاح و تجهیزات برای اجرای ترور و مبالغی ارز از جنایتکاران کشف و ضبط گردید، گفت: به رده های مرتبط در فراجا ابلاغ شد تا مستندات بلافاصله و با تکمیل تحقیقات در اختیار افکار عمومی قرار گیرد.
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: به اطلاعات خوبی در خصوص دستگیری سایر عوامل و آمران حادثه‌ راسک رسیده‌ایم و ریشه تروریسم را باذن الله خواهیم سوزاند.
انتهای پیام/