خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دزفولی‌ها در مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی خوزستان اول شدند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 دی 1402 - 14:45
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی خوزستان که به میزبانی اهواز برگزار شده بود، با قهرمانی تیم دزفول به کار خود پایان داد.
مسابقات،پهلواني،تيم،خوزستان،تيمي،امتياز،برتر

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاهواز، مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی خوزستان به میزبانی اهواز برگزار و تیم‌های برتر مشخص شد.
سید مهدی ایوبی، رئیس کمیته کشتی پهلوانی خوزستان با بیان اینکه نفرات برتر به مسابقات کشوری اعزام خواهند شد، گفت: در این سری از مسابقات 11 تیم از سراسر استان حضور داشتند و در پایان تیم الف دزفول با کسب 84 امتیاز به مقام قهرمانی تیمی رسید.
تیم الف شوشتر با کسب 83 امتیاز به مقام دوم تیمی و همچنین تیم امیدیه با کسب 65 امتیاز به مقام سوم تیمی رسیدند.
سردار احمد خادم سید الشهدا، رئیس هیات ورزش‌های پهلوانی که در سالن مسابقات حضور داشت نیز دراین باره گفت: ورزش پهلوانی از گذشته در خوزستان رایج بوده و پهلوانان و پیشکسوتان زیادی در این عرصه پرورش یافتند و ما نیز امروز بنا داریم این ورزش پهلوانی را در مدارس پویا کرده و به آن دوباره رونق ببخشیم.
به گزارش تسنیم، در این رقابت‌ها نفرات برتر به عنوان منتخبان خوزستان به مسابقات قهرمانی کشور در اردبیل که در بهمن سال جاری برگزار می‌شود، اعزام خواهند شد.
این مسابقات با حضور 11 تیم از 10 شهر استان و 57 شرکت کننده در 6 وزن مختلف برگزار شد.
انتهای پیام/735