خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وحیدی به پولی شدن سواحل خزر

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 23 دی 1402 - 12:43
وزیر کشور گفت: مردم در صورت مشاهده دریافت پول برای رفتن به سواحل، به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها اعلام کنند.
سواحل،كشور،رفتن

احمد وحیدی وزیر کشور در رابطه با اخذ هزینه برای ورودی سواحل در برخی از استان‌های شمالی کشور از سوی بخش خصوصی بعد از آزادسازی سواحل توسط رییس جمهور گفت: هیچ‌کسی حق ندارد بدون مجوز، برای رفتن مردم به سواحل کشور از آن‌ها پول و یا مبلغی دریافت کند؛ چنانچه چنین کاری انجام می‌شود، بایستی اصلاح شود.
وی عنوان کرد: تا کنون گزارشی در این زمینه به دست من نرسیده است و اطلاعی از صحت و سقم آن ندارم، ولی چنین اتفاقی نباید بیفتد.
وزیر کشور افزود: مردم در صورت مشاهده دریافت پول برای رفتن به سواحل، به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها اعلام کنند و این سازمان‌ها بررسی می‌کنند که این اتفاق نباید رخ دهد.
منبع حیات