خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع آوری معتادان متجاهر در زنجان/ راه اندازی کمپ ماده 16 آغاز شد + فیلم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 22 دی 1402 - 15:35
رئیس کل دادگستری استان زنجان از راه اندازی کمپ ماده 16 در زنجان خبر داد و گفت: علاوه بر تغییر شکل ظاهری شهر، سرقت های خرد کاهشی می شود.
كمپ،معتادان،زنجان،مخدر

حجت‌الاسلام علی فرجی برحق در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، اظهار داشت: یکی از مشکلات زنجان وجود معتادان متجاهر است؛ اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده که از استاندار بابت پیگیری‌های ویژه تشکر می‌کنم.
وی گفت: زمینی با مساحت مناسب از طریق ستاد مبارزه با مواد مخدر آماده شده ‌و با اقدامات و با اجرای این طرح قرار است کمپ ماده 16 قانون مبارزه با مواد مخدر در زنجان دایر شود.
وی افزود: امیدواریم تا پایان سال کمپ ماده 16 راه‌اندازی و شروع به کار کند.
با افتتاح این کمپ علاوه بر جمع‌آوری معتادان متجاهر و تغییر کل ظاهری شهر، سرقت‌های خرد شهر کاهش می‌یابد.
همینطور یک درمانی هم برای این معتادان که بر اثر ندانم‌کاری درگیر این بلای خانمان‌سوز شده‌ا‌ند، در کنار حرفه‌آموزی خواهد شد.
.
انتهای پیام/