خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیرعبداللهیان: موضوعات حاشیه‌ای نباید روابط خوب ایران و نروژ را تحت‌الشعاع قرار دهد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 22 دی 1402 - 00:00
وزیر امور خارجه در گفت وگوی تلفنی با همتای نروژی خود گفت: نباید اجازه داد برخی موضوعات حاشیه‌ای روابط خوب دو کشور را تحت الشعاع قرار دهد.
غزه،كرانه،تداوم،جنگ،غيرنظاميان،نروژ،باختري

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و «اسپن بارت اید» وزیر امور خارجه نروژ پنجشنبه در تماس تلفنی، در مورد مناسبات دوجانبه، آخرین تحولات فلسطین و تداوم جنایات صهیونیست‌ها در غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.
امیرعبداللهیان با تبریک سال نو میلادی به دولت و مردم نروژ گفت: نباید اجازه داد برخی موضوعات حاشیه‌ای روابط خوب دو کشور را تحت الشعاع قرار دهد.
رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: اتفاق نظر داریم که تداوم رایزنی میان تهران و اسلو به گسترش روابط در ابعاد مورد علاقه کمک شایانی خواهد کرد.
وی ضمن اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در قبال مردم غزه و کرانه باختری و تقدیر از اقدام دولت آفریقای جنوبی در طرح شکایت از این رژیم گفت: لازم است نسل‌کشی علیه غزه و کرانه متوقف و محاصره انسانی فورا خاتمه یابد.
امیرعبداللهیان افزود: ورود آمریکا به جنگ مستقیم علیه غیرنظامیان و زنان و کودکان غزه خطای راهبردی آمریکا است.
ما از روز‌های آغاز بمباران و نسل کشی در غزه هشدار دادیم که جنگ راه حل نیست، اما در صورت تداوم کشتار غیرنظامیان غزه و کرانه دامنه جنگ توسعه می‌یابد.
این هشدار بواسطه شناخت ما از وضعیت منطقه در حمایت از فلسطین است.