خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار رادان: کاهش دغدغه مردم در بحث سرقت اولویت پلیس است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 دی 1402 - 14:58
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: کاهش دغدغه مردم در مسئله سرقت و معتادان متجاهر اولویت پلیس است.
سرقت،سارقان،مشهد،طرح،مالخران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه خبری پلیس،سردار احمدرضا رادان امروز در جریان بازدید از نمایشگاه کشفیات پلیس در اجرای طرح اقتدار در مشهد، اظهار داشت: امسال سال سختی برای مالخران اموال مسروقه است و برخورد قاطعانه برای دستگیری سارقان و مالخران و برخورد قضایی با آنها در همه استان در دستور کار است.
وی افزود: این در حالی است که اشتیاق به ادامه سرقت در سارقان پس از انجام هر سرقت زیاد می‌شود و آنچه برای سارقان تمامی ندارد سرقت است.
فرمانده فراجا با اشاره به آغاز طرح کنترل الکترونیکی سارقانی که بیش از چهار فقره محکومیت دارند، افزود: شهروندان نیز باید مراقبت بیشتری داشته باشند و موقعیت سرقت کردن را از سارقان بگیرند.
به گزارش تسنیم، طرح «اقتدار» با هدف مبارزه با سرقت و ارتقای امنیت به صورت مستمر در مشهد و خراسان رضوی اجرا می‌شود.
انتهای پیام/282/