خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله به یک شناور در دریای سرخ

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 دی 1402 - 08:24
شرکت امنیتی دریایی انگلیسی «امبری» بامداد چهارشنبه گفت که یک نفتکش در دریای سرخ، سه قایق را مشاهده کرده که از آنها دو موشک به سمتش شلیک شدند.
سرخ،درياي،يمن،اعلام،يمني،اشغالي

به گزارش مشرق، برخی منابع بامداد چهارشنبه از هدف قرار گرفتن یک کشتی در دریای سرخ خبر دادند.
سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس گفت که گزارش‌هایی مبنی بر حرکت پرتابه‌های مشکوک در آب‌های دریای سرخ نزدیک به یمن دریافت کرده است.
شرکت امنیتی دریایی انگلیسی «امبری» نیز گفت که یک نفتکش، سه قایق را مشاهده کرده که از آنها دو موشک به سمتش شلیک شدند.
هنوز جزئیات بیشتری از این حادثه اعلام نشده است.
پیش از این، ارتش یمن در حمایت از مردم فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی فلسطین است، اجازه عبور از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را نخواهد داد.
فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرد که با نیروهای یمنی در دریای سرخ درگیر شده و ۱۰ نظامی یمنی را به شهادت رسانده است.
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن نیز هشدار داد که جنگ برای آمریکا هزینه زیادی خواهد داشت و باید از دریای سرخ و مناطق اشغالی در یمن، خارج شود.
(