خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الگوی پیشرفت می‌تواند به انسجام بخشی جامعه کمک کند/ مهمترین چالش در محقق نشدن کامل اسناد کشور، عدم ضمانت اجرایی آنهاست

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 12:02
پيشرفت،الگوي،كشور،كنفرانس،ايراني،اسلامي،تصميمات،اسناد،سوال،ا ...

در هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی مطرح شد؛
به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت عنوان الگوی پیشرفت پیشران‌ها، چالش‌ها و الزامات تحقق امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد که در آن گزارش فعالیت‌های جاری انجام شده به جامعه علمی کشور ارائه شد.
در این کنفرانس، از ظرفیت علمی کشور برای پاسخگویی به برخی پرسش‌های بنیادین در حوزه پیشرفت اسلامی ایرانی و کمک به تکمیل برخی مدل مفهومی الگوی پیشرفت استفاده شد.
در این دوره ۳۲۰ مقاله دریافت شده و ۷۲ نفر از اساتید دانشگاه و حوزه در داوری تخصصی مقالات مشارکت داشته‌اند.
مهمترین چالش در محقق نشدن کامل اسناد کشور، عدم ضمانت اجرایی آنهاست
در ابتدای این نشست هادی اکبرزاده دبیر کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اظهار کرد: پس از هشت سال با تلاش صاحب‌نظران، طراحی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به مرحله نهایی نزدیک شده و این سند از سال ۱۴۰۰ اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: در زمان کمتر از دو سال باقی‌مانده به اجرای سند، باید سند را تکمیل کنیم که خروج از مرحله نظریه و ورود به مرحله عمل، چالش‌های جدی خواهد داشت.
به گفته وی، مهمترین چالش در محقق نشدن کامل اسناد و برنامه‌ها در کشور، عدم ضمانت اجرایی آنهاست که در این کنفرانس در این باره بحث خواهد شد.
دبیر کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با طرح این سؤال که چرا بسیاری از سیاست‌ها و برنامه‌های کشور موفق نبوده، گفت: در این کنفرانس به این سؤال‌ها پاسخ متقن داده خواهد شد.
در ادامه صادق واعظ‌زاده رئیس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در هشتمین کنفرانس الگوی پیشرفت اظهار کرد: پس از فراخوان مقام معظم رهبری برای مشارکت مراجع رسمی و صاحب‌نظر در تکمیل و ارتقاء الگوی پیشرفت نظرات زیادی به مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت رسیده و می‌رسد و در فرآیند بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: در میان این نظرات دو سوال مهم همچنان تکرار و تاکید می‌شود که سوال اول از ضرورت تهیه الگو است؛ این سوال از ابتدای طراحی الگو مطرح بوده و به آن پاسخ داده شده است، اما چون سوال تکرار می‌شود به جنبه دیگری از این ضرورت که همان انسجام‌بخشی به تصمیمات برنامه‌ای کشور است اشاره می‌شود.
وی ادامه داد: انسجام و هماهنگی تصمیمات کلان و برنامه‌ای در سطح ملی یک ضرورت جدی برای پیشرفت کشور است و الگوی پیشرفت باید و می‌تواند به این انسجام‌بخشی کمک کند.
واعظ‌زاده گفت: یکی از مشکلات کشور عدم انسجام و هماهنگی میان این تصمیمات است؛ بسیاری از تصمیمات بدون ارتباط با اسناد بالادستی و بدون اسناد پایین‌دستی اتخاذ می‌شوند و همه قوانین برنامه‌ای منطبق بر سیاست‌های کلان کشور تهیه نشده‌اند.
انتهای پیام/