خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار مصدومان حادثه آتش سوزی در فردیس ۵۳ نفر شد

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 19 دی 1402 - 20:24
رییس سازمان آتش نشانی شهرداری فردیس گفت: در پی انفجار در یک واحد تولید لوازم آرایشی بهداشتی، ۵۳ تن مصدوم شدند.
فرديس،مصدومان،حادثه،آتش

به گزارش مشرق، حسین عاشوری، رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری فردیس، عصر امروز در حاشیه پایان عملیات امداد رسانی به حادثه آتش سوزی در سیمین دشت فردیس، گفت: متاسفانه شمار مصدومان این حادثه رو به افزایش بوده و به ۵۳ تن رسیده است.
رییس سازمان آتش نشانی شهرداری فردیس بیان کرد: تمام مصدومان این حادثه به مراکز بیمارستانی انتقال یافتند که حال عمومی تعدادی از آنها وخیم است.
وی بیان کرد: در مجموع حال عمومی بیشتر مصدومان خوب است و تحت مراقبت های درمانی قرار دارند.
این مقام مسؤول یادآور شد: مصدومان این حادثه به بیمارستان‌های شهید سلیمانی شهرستان فردیس، تأمین اجتماعی و امام سجاد(ع) شهرستان شهریار انتقال یافتند.