خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یکی از رهبران ارشد داعش در سوریه به هلاکت رسید

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 18 دی 1402 - 18:00
منابع خبری از هلاکت یکی از رهبران ارشد گروهک تروریستی داعش توسط ارتش سوریه خبر دادند.
سوريه،ارتش،الزعبي،هلاكت

در جریان درگیری‌های امروز (دوشنبه) ارتش سوریه با عناصر تروریستی داعش در ریف غربی درعا، «محمد خیر جادالله الزعبی» یکی از برجسته‌ترین رهبران داعش به هلاکت رسید.
به نقل از اسپوتنیک، نیرو‌های ارتش سوریه به همراه نیرو‌های مسلح محلی صبح امروز به مقر‌های بقایای داعش حمله کرده و محمد خیر جادالله الزعبی، رهبر آن‌ها از مقر خود فرار کرده و در منزل خود پناه گرفت که در نهایت توسط نیرو‌های ارتش سوریه به هلاکت رسید.
بر اساس این گزارش، الزعبی از رهبران ارشد داعش در مثلث مرزی سوریه، اردن و جولان اشغالی به شمار می‌رود.
روز یکشنبه نیز صحرای شرقی حمص واقع در سوریه صحنه درگیری‌های شدید میان نیرو‌های ارتش سوریه و عناصر تروریستی داعش بود که در جریان این درگیری‌ها ۹ عنصر داعشی به هلاکت رسیدند.