خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای یک ابر پروژه توسط پلیس راهور

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 18 دی 1402 - 14:28
رییس پلیس راهور گفت: سعی داریم تا به‌زودی یک ابر پروژه‌ای با عنوان «طراحی مدل حکمرانی راه» را آغاز کنیم، این مدل مبتنی بر معماری آینده فراجا است.
پليس،راهور،تصادفات،رئيس

به گزارش مشرق، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور در مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس راهور فراجا گفت: سعی داریم تا به‌زودی یک ابر پروژه‌ای با عنوان «طراحی مدل حکمرانی راه» را آغاز کنیم، این مدل مبتنی بر معماری آینده فراجا است.
وی افزود: هیچ حوزه‌ای نمی‌تواند بر اساس تصمیمات بخشی و داخلی موفق باشد و معتقدم باید برای هدف اصلی خود که کاهش جان‌باختگان تصادفات است با دیگر دستگاه‌ها به‌ویژه دولت، مجلس و قوه قضائیه همراه باشیم.
حسینی گفت: اگر پلیس تقویت شود، پلیس پتانسیل تأثیرگذاری مستقیم در صرفه‌جویی خساراتی که تصادفات بر روی دست کشور می‌گذارند را دارد.
رئیس پلیس راهور گفت: باید از امروز به بعد برای هر اقدامی که در پلیس راهور انجام می‌شود یک پیوست اجتماعی و یک پیوست کاهش تصادفات تعریف شود.