خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه عناصر موساد را به زندان و اخراج محکوم کرد

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 16 دی 1402 - 14:48
دادستانی استانبول برخی عناصر مرتبط با موساد در ترکیه را به زندان و برخی دیگر را به اخراج از کشور محکوم کرد.
تركيه،نفر،جاسوسي،مقامات،سرويس،موساد،نتانياهو،استانبول

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، دادستانی استانبول اعلام کرد که برای 34 نفر از عناصر مظنون به جاسوسی برای موساد قرار بازداشت صادر کرده که از این تعداد، 15 نفر دستگیر شده اند که 8 نفرشان از ترکیه اخراج شدند.
این افراد هفته گذشته در عملیات نیروهای امنیتی ترکیه در 8 شهرستان استانبول دستگیر شدند.
از تعداد 34 نفری که بازداشت شده بودند، 26 نفر به اتهام جاسوسی سیاسی و نظامی به روانه محکمه شدند که قاضی برای 15 نفر آنها حکم زندان صادر کرده و 11 نفر آنها نیز تحت کنترل قرار گرفتند.
8 نفر از مظنونین نیز از ترکیه اخراج شدند.
این افراد که اکثراً فلسطینی تبار اعلام شده اند، وظیفه کشف، تعقیب و ربایش برخی اتباع فلسطینی و سوری را برای سرویس جاسوسی اسرائیل(موساد) بر عهده داشتند و در ازای دریافت پول به این سرویس جاسوسی اطلاعات می دادند.
ماه گذشته رئیس سرویس اطلاعات داخلی اسرائیل(شین بت) گفته بود که ما مقامات حماس در ترکیه و قطر را تعقیب خواهیم کرد و آنها را رها نمی کنیم.
نتانیاهو نیز از فرمان خود برای کشتن فرماندهان حماس در همه جای دنیا از جمله ترکیه و قطر خبر داده بود.
مقامات ترکیه از جمله رئیس جمهور این کشور به اظهارات نتانیاهو و مقامات اسرائیلی واکنش نشان داده و گفته بودند که این اقدام به پاسخ ترکیه روبرو خواهد شد.
انتهای پیام/