خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح 1200 واحد در 2 سالگی نهضت ملی مسکن

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 16 دی 1402 - 09:13
وزارت راه و شهرسازی از افتتاح 1200 واحد نهضت ملی مسکن طی امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی در استان زنجان افتتاح می شود.
مسكوني،واحد،مسكن،نهضت،ملي،طرح

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی قرار است امروز همزمان با دور دوم سفر هیئت دولت به استان زنجان با حضور مهرداد بذرپاش؛ وزیر راه و شهرسازی، آیین افتتاح و بهره‌برداری از 7183 واحد مسکونی از جمله 1200 واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن ساخته شده در اراضی دولتی واگذاری به صورت اجاره 99 ساله برگزار می‌شود.
بنابر این گزارش بقیه واحدهای آماده افتتاح شامل بهره‌برداری از 1213 واحد مسکونی خود مالک طرح نهضت ملی مسکن، 770 واحد مسکونی نوسازی شده بافت فرسوده در بازآفرینی شهری و 4000 مسکن روستایی در استان زنجان است.
همچنین به طور همزمان به 700 متقاضی طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و برای ساخت 10000 واحد مسکونی روستایی و شهری متقاضیان واجد شرایط نهضت ملی مسکن، زمین واگذار می شود.
انتهای پیام/