خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیلمی از زوایای بیرونی اهرام اسرارآمیز مصر

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | پنجشنبه، 14 دی 1402 - 11:34
اهرام ثلاثه یکی از اسرارآمیزترین بنا‌هایی است که تا به امروز ساخته شده است.
اهرام،سنگ،هرم،بناها،موجودات

اهرام مصر یکی از اسرار آمیزترین بناها و سازه هایی که تا به امروز ساخته شده است.
بناهایی که هنوز هم مانند راز باقی مانده اند و بعد از قرن ها هنوز هم اسرارشان کشف نشده است.
یکی از اصلی ترین مواردی که ساخت این اهرام را به موجودات فرازمینی نسبت می دهند، این است که در ساخت این اهرام از سنگ هایی استفاده شده است که حتی تا فاصله ۳۰۰ کیلومتری از این اهرام هم سنگ هایی از این جنس دیده نشده است.
با توجه به حجم و وزن این سنگ ها، آن ها باید با وسایل مدرنی حمل می شده اند که در آن زمان و با ابزار محدود آن زمان امکان پذیر نبوده است.
شگفتی این بناها و عظمت آن ها باعث می شود تا فکر ساختن آن ها در گذشته با ابزار محدودی که وجود داشته است از بین برود و این گمان را به وجود بیاورد که احتمالا باید رد پای موجودات فرا زمینی در میان باشد.
در بین اهرام مصر قدیمی ترین این اهرام، اهرام جیزا هستند که در منطقه جیزا و در نزدیکی قاهره قرار دارند و هرم هایی ۳ گانه هستند که از عجایب جهان هم محسوب می شوند و از بزرگ ترین سازه های دست بشر هستند.
بزگترین هرم ۱۴۷ متر ارتفاع دارد.