خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بمباران شدید خان یونس و دیرالبلح/ شهادت بیش از 10 نفر در بمباران خانه ای در غزه - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 14 دی 1402 - 03:16
یورش به مناطق مختلف کرانه باختری و بمباران مناطق مرکز و جنوب نوار غزه که تاکنون بیش از 10 شهید برجای گذشته و شهادت چهار تن از رزمندگان حزب الله از مهمترین تحولات بامدادی فلسطین اشغالی در نودمین روز طوفان الاقصی است.
شهادت،رژيم،بمباران،غزه،نوار،حملات،هوايي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رژیم اسرائیل بامداد امروز پنجشنبه مرکز و جنوب نوار غزه را به شدت هدف حملات هوایی خود قرار داد و در منطقه دیرالبلح این حملات منجر به شهادت 10 نفر شد.
شهر خان‌یونس در جنوب نیز هدف حملات گسترده هوایی رژیم اشغالگر بود و در این حملات شمار زیادی شهید یا زخمی شده‌اند که هنوز آمار دقیقی از تعداد قربانیان ارائه نشده است.
👈 تحولات مهم بامدادی نودمین روز از طوفان الاقصی را در ادامه دنبال کنید:
حزب الله از شهادت چهار رزمنده خود خبر داد
🔹حزب الله لبنان اعلام کرد که در حمله پهپادی رژیم اسرائیل به شهرک الناقوره در جنوب لبنان سه تن از نیروهایش به شهادت رسیده‌اند.
ساعتی بعد این جنبش طی بیانیه‌ای از شهادت رزمنده چهارم خود در حمله هوایی رژیم اسرائیل به شهرک الناقوره واقع در جنوب لبنان خبر داد.
بمباران مناطق مختلفی در نوار غزه
🔹جنگنده های رژیم اسرائیل بامداد امروز پنجشنبه مناطق مختلفی در نوار غزه را هدف حملات هوایی خود قرار دادند.
🔹در بمباران خانه‌ای در شهر خان‌یونس شماری از اعضای خانواده‌‌ای به شهادت رسیده یا زخمی شده‌اند.
🔹صیهونیست‌ها در این شهر همچنین مجاورت مجتمع بیمارستانی ناصر را بمباران کرده‌اند.
🔹در دیر البلح، واقع در مرکز نوار غزه نیز بمباران منازل مسکونی منجر به شهادت چهار نفر و زخمی شدن شمار دیگری شده است.
افزایش شمار شهدای بمباران دیرالبلح به 10 نفر
🔹منابع بیمارستانی در دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه از افزایش شمار شهدای حمله هوایی رژیم اسرائیل به خانه‌ای در این منطقه به 10 نفر خبر دادند.
این خبر در حال بروز رسانی است...