خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده جعل استقلال به دادسرای فرهنگ و رسانه ارسال شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 09 دی 1402 - 10:41
پرونده جعل باشگاه استقلال بعد از رسیدگی در پلیس آگاهی تهران بزرگ به دادسرای فرهنگ و رسانه ارسال شد.
پرونده،آگاهي،استقلال،پليس،جعل،دادسراي،شكايت

پرونده جعل باشگاه استقلال بعد از رسیدگی در پایگاه ۱۳ پلیس آگاهی تهران بزرگ به دادسرای فرهنگ و رسانه ارسال شد.
بر اساس شکایت علیرضا خانی در تاریخ نهم آذر ماه امسال علیه علی احمد خطیر و فرشید هاشم سمیعی، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه یک تهران تشکیل و برای بررسی ادعا‌های مطرح شده، این پرونده به پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع داده شد.
پلیس آگاهی بررسی‌های لازم را در این زمینه انجام داده و نتیجه نهایی را به مقامات قضایی اعلام کرده است همچنین این پرونده به دادسرای فرهنگ و رسانه ارسال شده است.
چندی پیش "هدایت مببینی" دبیرکل فدراسیون فوتبال ادعایی مبنی بر جعل امضایش از سوی مسئولان استقلال، مطرح کرد که در ادامه نیز "علیرضا خانی" عضو هیئت مدیره استقلال با این ادعا که اثر انگشت و امضایش از سوی «فرشید سمیعی» دیگر عضو هیئت مدیره جعل شده، از او و علی خطیر مدیرعامل باشگاه شکایت کرده است؛ این ماجرا مربوط به قرارداد منزل گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی استقلال است.
پس از طرح چنین ادعا‌هایی وزارت ورزش به این موضوع ورود کرد و وزیر ورزش و جوانان، حراست این وزارتخانه را مأمور پیگیری جدی این موضوع کرده است و برخی از افرادی که در این پرونده شاکی هستند ادعا می‌کنند پای پلیس آگاهی به این پرونده باز شده و شکایت کرده‌اند.
منبع تسنیم