خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام سابق صهیونیست: حماس هر روز بر شدت درگیری با اسرائیل می‌افزاید

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 09 دی 1402 - 07:43
رسانه‌های آمریکایی به نقل از منابع ارشد در رژیم صهیونیستی گزارش دادند که بر خلاف ادعای دولت اسرائیل، مقاومت در غزه همچنان ادامه دارد و هیچ نشانه‌هایی از شکست حماس دیده نمی‌شود.
حماس،اسرائيل،نوشت،روزنامه،فروپاشي

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه نیویورک تایمز در این باره نوشت: بر اساس داده‌های میدانی و امنیتی، حماس همچنان در غزه به مقاومت ادامه می‌دهد و هیچ علائم و شواهدی دال بر فروپاشی نظامی و سیاسی این گروه وجود ندارد.
این روزنامه به نقل از گیورا آیلاند رئیس سابق شورای امنیت داخلی اسرائیل، از رفتار حرفه‌ای نیروهای حماس خبر داد و نوشت: هیچ نشانه‌ای دال بر فروپاشی توان نظامی این جنبش و قدرت سیاسی آن در بر غزه وجود ندارد.
نیویورک تایمزهمچنین به نقل از یک مسئول اطلاعاتی سابق اسرائیل نوشت: این که تصور می‌شود حماس دچار فروپاشی می‌شود تصوری غیرواقعی است، زیرا ارتش اسرائیل هر روز با درگیری‌های شدیدی روبه‌رو می‌شود.
مئیر بن شبات، مشاور سابق امنیت داخلی اسرائیل هم اعلام کرد حضور میدانی حماس در این درگیری‌ها افزایش یافته و کار ارتش اسرائیل را سخت‌تر کرده است.
او به روزنامه وال‌استریت ژورنال گفت: حماس به اندازه کافی اعتماد به نفس دارد که هرگونه توافقنامه‌ای که پیروزی کامل آن را به دنبال نداشته باشد، رد کند.