خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

البخیتی: نیرو‌های مسلح یمن برای رویارویی با آمریکا اشتیاق دارند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 09 دی 1402 - 07:06
محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت نیرو‌های مسلح یمن برای رویارویی با آمریکا اشتیاق دارند.
يمن،عربي،نبرد،آمريكايي،سياسي،اسلامي،تظاهرات،پيروز

به گزارش المیادین، محمد البخیتی گفت: همانطور که یمن در نبرد اخلاقی علیه ائتلاف آمریکایی پیروز شد، در هر نبرد نظامی نیز اگر مورد حمله قرار گیرد پیروز خواهد شد.
پیام ما به دشمنان این است که نیرو‌های مسلح یمن مشتاق رویارویی با دشمن اصلی یعنی آمریکا هستند.
عضو دفتر سیاسی انصارالله تأکید کرد که در صورت حمله ناو‌های آمریکایی به یمن، آن‌ها هدف مستقیم قرار خواهند گرفت و آمریکایی‌ها از جدیت این تصمیم آگاه هستند.
باید بپرسیم چرا بقیه کشور‌های عربی و اسلامی در چارچوب توافق دفاع مشترک که فلسطین امضا کرده است به آن نپیوستند.
وی افزود: باید برای مذاکرات سیاسی محدودیت زمانی تعیین کرد، در غیر این صورت این مذاکرات بر مردم عرب و اسلام تأثیر منفی خواهد گذاشت.
عربستان سعودی و امارات متحده عربی در ائتلاف بین المللی برای حفاظت از کشتی‌های اسرائیلی شرکت نکردند و این یک نکته مثبت است.
عضو دفتر سیاسی انصارالله اضافه کرد: گفت: توقف جنگ یک منفعت مشترک برای یمن به عنوان یک طرف و برای عربستان سعودی و امارات متحده عربی به عنوان طرف دوم است.
اهداف نبرد ما همچنان دفاعی است و در صورت ادامه جنگ ممکن است در آینده تغییر کند.
شهر‌های مختلف یمن روز جمعه صحنه تظاهرات گسترده در حمایت از مردم غزه بود.یمنی‌ها از ملت‌های عربی و اسلامی و تمام آزادگان جهان خواستند که با برگزاری راهپیمایی و تظاهرات به فشار‌های خود علیه رژیم صهیونیستی و حامیان آن ادامه دهند.آن‌ها همچنین از ملت‌های عربی و اسلامی خواستند که کالا‌های صهیونیستی و آمریکایی را تحریم کنند.